Побиття підлітка у школі Києва: прокуратура почала розслідування

14:50  |  22.04.2024
В Киеве у мужчины в руках сдетонировала бомба

Ювенальні прокурори розпочали досудове розслідування за фактом побиття 13-річного підлітка в одній зі шкіл Дніпровського району Києва. З заявою до правоохоронців звернулася мати хлопця.

Джерело: Пресслужба Київської міської прокуратури

Жінка поінформувала правоохоронців, що побачила на тілі дитини тілесні ушкодження в області паху. Хлопчик не одразу, а лише за тиждень розповів, що у нього був конфлікт з учнями інших класів на перерві.

Ювенальні прокурори та дізнавачі проводять всі необхідні слідчі дії для встановлення обставин отримання дитиною тілесних ушкоджень, а також встановлення ступеня їх тяжкості, йдеться у повідомленні.

Також прокурори оцінять, як вчителі школи виконують професійні та службові обов’язки і як забезпечують дітям здорові та безпечні умови навчання та виховання.

Раніше матір підлітка в закритій групі у Facebook «Лікарі та пацієнти Києва» розповіла, що її сина сильно вдарили у пах. Операцію провели на десятий день після побиття, адже підліток не казав, що сталося. Жінка випадково побачила, що його ліва нога стала у півтора раза більше за праву, а також було «дуже тверде в паху і яєчко теж збільшено».

Побиття підлітка у школі Києва: прокуратура почала розслідування

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: