Підпалив автівку 62-річної киянки, через неприязні відносини із її сином: у столиці повідомили зловмиснику про підозру

12:56  |  29.03.2024
Підпалив автівку 62-річної киянки, через неприязні відносини із її сином: у столиці повідомили зловмиснику про підозру

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Порушник облив транспортний засіб легкозаймистою речовиною та підпалив. Внаслідок пожежі автомобіль «Ланос» було суттєво пошкоджено й відновленню він не підлягає. За скоєне чоловіку загрожує до десяти років ув’язнення. 

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

До поліції Києва надійшло повідомлення від місцевих мешканців про те, що поблизу одного з будинків горить автомобіль «Ланос».

Під час огляду місця події правоохоронці виявили біля транспортного засобу пластикову пляшку з легкозаймистою речовиною, яку вилучили для проведення експертизи.

За цим фактом слідчі Дніпровського управління поліції розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України – умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу.

Поліцейські провели низку розшукових та слідчих заходів і з’ясували, що до підпалу причетний місцевий мешканець, 1974 року народження. Щоб помститися знайомому, з яким мав неприязні відносини, чоловік підпалив автомобіль, що належить його матері.

Внаслідок пожежі автівка відновленню не підлягає. Своїми діями порушник завдав потерпілій майнової шкоди на понад 100 тисяч гривень.

Слідчі територіального підрозділу зібрали необхідну доказову базу та за процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури Києва, повідомили фігуранту про підозру.

Відповідно до санкції статті, чоловіку загрожує до десяти років ув’язнення.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: