Під час застілля вбив свого товариша: у Києві затримали зловмисника (відео)

17:54  |  22.08.2023
Під час застілля вбив свого товариша: у Києві затримали зловмисника

Фото: kyiv.npu.gov.ua

У ході словесного конфлікту чоловік схопив кухонний ніж та вдарив товариша тричі у груди. Співробітники поліції затримали порушника та повідомили йому про підозру. За умисне вбивство чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

До поліції Києва на спецлінію 102 від медиків надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Північній знаходиться чоловік з ножовим пораненням без ознак життя.

За вказаною адресою одразу виїхали слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь поліції, патрульні поліцейські та судово-медичний експерт.

Як розповів начальник Оболонського управління поліції Віктор Михайленко, внаслідок отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці:

«Прибувши ми з’ясували, що під час спільного застілля чоловік попросив у товариша гроші для придбання алкогольних напоїв. Між знайомими виник словесний конфлікт, у ході якого фігурант схопив зі столу кухонний ніж та тричі вдарив потерпілого в груди. Слідчі вилучили з квартири ніж зі слідами крові та направили його на експертне дослідження».

77–річного уродженця Київської області правоохоронці затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі територіального підрозділу за погодженням з Оболонською окружною прокуратурою повідомили затриманому про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

Санкція статті передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Судом вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: