Перевозили 15-кілограмову партію амфетаміну: у Києві затримали двох наркодилерів (відео)

14:46  |  08.04.2024
Перевозили 15-кілограмову партію амфетаміну: у Києві затримали двох наркодилерів

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Під час невідкладного обшуку автомобіля порушників правоохоронці вилучили 14 пакетів з психотропною речовиною — амфетамін. Вилучені заборонені речовини фігуранти планували розфасувати по дозах та збути на території столиці. Спільників затримано, їм повідомлено про підозру. 

Джерело: Поліція Києва

Днями, під час комендантської години, співробітники полку поліції особливого призначення №1 зупинили автомобіль «Рено» у якому було двоє чоловіків. Під час огляду транспортного засобу поліцейські виявили під переднім сидінням пакунки з сипучою речовиною, схожою на амфетамін.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції, члени якої вилучили з автомобіля 14 пакетів з психотропом, загальною вагою – 15 кілограмів.

49-річного водія та 32-річного пасажира, мешканців Дніпропетровщини, поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Згідно із висновком експерта, вилучена речовина – амфетамін.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що фігуранти замовили партію заборонених речовин через Інтернет та планували розфасувати психотропи на дози та збути у столиці через «закладки».

Слідчі, за процесуального керівництв Солом’янської окружної прокуратури м. Києва повідомили затриманим про підозру за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту психотропної речовини в особливо великих розмірах, за попередньою змовою групою осіб.

Суд обрав фігурантам запобіжні заходи у вигляді безальтернативного тримання під вартою. Їм загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: