Паркувального майданчика у Протасовому Яру навпроти стіни пам’яті не буде — Бондаренко

19:32  |  05.09.2023
Паркувального майданчика у Протасовому Яру навпроти стіни пам’яті не буде - Бондаренко

Фото: kyivcity.gov.ua

Паркувальний майданчик навпроти стіни пам’яті у Протасовому Яру облаштовувати не будуть. На найближчому пленарному засіданні Київської міської ради депутати розглянуть проєкт рішення про виключення земельної ділянки на розі вул. Протасів Яр та пров. Докучаєвського з додатка №5 до рішення Київської міської ради від 31 серпня 2021 року про внесення змін до рішення Київської міської ради від 23 червня 2011 року № 242/5629 «Про встановлення місцевих податків і зборів у м. Києві».

Джерело: Зазначив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко

«Київська міська рада у серпні 2021 року прийняла рішення, згідно з яким у перелік паркувальних майданчиків, закріплених за КП «Київтранспарксервіс», входила земельна ділянка на розі вулиці Протасів Яр та провулка Докучаєвського. Станом на сьогодні комунальне підприємство в частині облаштування цього паркувального майданчика це рішення не виконало. І не робитиме цього. Стіна пам’яті створена у 2022 році, і має бути непорушною. Як і простір біля неї. Тому, як депутат Київради, зареєстрував проєкт рішення про виключення вказаної ділянки навпроти стіни пам’яті у Протасовому Яру з цього переліку», – наголосив Володимир Бондаренко.

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради додав, що кожен з нас шанує пам’ять всіх Захисників та Захисниць, які віддали своє життя за Україну.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: