П’ятьом родинам із 16-поверхового будинку у Дніпровському районі, які потребують переселення, буде надане тимчасове житло

16:40  |  22.06.2023
П'ятьом родинам із 16-поверхового будинку у Дніпровському районі, які потребують переселення, буде надане тимчасове житло

Фото: t.me/dsns_telegram

П’ятьом постраждалим родинам (14 осіб) із 16-поверхового будинку в Дніпровському районі Києва, які потребують переселення, нададуть тимчасове житло. Їх розмістять у спеціалізованій школі-інтернаті у Дніпровському районі.

Джерело: КМДА

Інші мешканці, за попередніми даними, мають можливість тимчасово переселитися до родичів та знайомих і зі зверненнями щодо необхідності надання тимчасового помешкання поки не зверталися. Наразі з ними підтримують зв’язок міські та районні служби.

Нагадаємо, у Києві вночі стався вибух у багатоповерхівці в Дніпровському районі. Попередньо, стався витік газу. Кількість загиблих внаслідок вибуху збільшилася до трьох людей.

Наразі відомо про вісьмох постраждалих – чотирьох із них госпіталізували, а чотирьом медики надали допомогу на місці. З пошкоджених квартир врятували 18 мешканців. Загалом евакуювали людей з усіх помешкань будинку.

Пошуково-рятувальна операція триває. Причини вибуху з’ясовують фахівці.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: