Оплата проїзду за допомогою транспортної та банківської картки стала доступною на 17 станціях Київської кільцевої електрички

21:21  |  04.01.2023
Оплата проїзду за допомогою транспортної та банківської картки стала доступною на 17 станціях Київської кільцевої електрички

Київська міська влада спільно з «Укрзалізницею» запустила в тестовому режимі оплату проїзду в Київській кільцевій електричці за допомогою транспортної картки, банківської картки та гаджетів з функцією NFC. 

Джерело: Керівник цифрової трансформації Києва і заступник голови КМДА Петро Оленич

«Щоб скористатися транспортною картою, потрібно заздалегідь поповнити електронний «гаманець». Продовжуємо робити київські сервіси ще зручнішими», – написав Петро Оленич.

Тепер на зупинках «Протасів Яр», «Київ-Деміївський», «Лівий Берег», «Лівобережна», «Київ-Дніпровський», «Русанівка», «Троєщина», «Троєщина-2», «Почайна», «Зеніт», «Рубежівський», «Святошин», «Борщагівка», «Київ-Волинський», «Караваєві дачі», «Сирець» та «Вишгородська» встановлені валідатори з функцією безконтактної оплати.

Щоб скористатися транспортною картою, потрібно заздалегідь поповнити електронний «гаманець» через термінали на станціях або в застосунку «Київ Цифровий». Вартість проїзду в Київській кільцевій електричці відрізняється від вартості проїзду в іншому громадському транспорті Києва, що варто враховувати при плануванні поїздок.

Для оплати проїзду достатньо прикласти транспортну карту, банківську картку або гаджет із функцією безконтактної оплати до турнікета чи валідатора на станції міської електрички, дочекатись зеленого сигналу і списання коштів.

Користуючись транспортною картою, також можливо сплатити проїзд за друзів. Щоб сплатити за проїзд ще раз,  достатньо повторно прикласти транспортну картку до валідатора — кошти будуть списані одразу.

Для перевірки оплати необхідно прикласти транспортну карту до електронного пристрою, що поступово з’являться в усіх касирів найближчими тижнями.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: