Нічні перегони: як водії тероризують киян вуличними гонками

16:05  |  28.09.2022
Київ

Керівник відділу журналістських розслідувань «Української правди» Михайло Ткач оприлюднив відеоролик, у якому показує, як водії Києва вночі влаштовують вуличні гонки.

Джерело: відео Михайла Ткача

На початку червня Київрада заборонила рух столицею них засобів, у конструкції яких є система випуску відпрацьованих газів з прямотоком та інші вихлопні системи, де відсутній шумопоглинач, до скасування режиму ВС на всій території України.

Якщо є переобладнання, яке порушує розділ 31 ПДР, такий транспортний засіб може бути вилучений поліцією на спецмайданчик. Однак, ці обмеження не заважають водіям влаштовувати нічні перегони на вулицях Києва, своєю чергою ці звуки лякають багатьох містян, їх можуть переплутати з вибухом чи прольотом ракети.

«Наразі немає офіційної статистики стосовно українців, які внаслідок російської агресії живуть з посттравматичним синдромом. Але, очевидно, що мова може йти навіть не про десятки тисяч. І саме тому гуркіт моторів автівок любителів вуличних перегонів у столиці країни, що живе в умовах війни, виглядає зухвало і щонайменше недоречно», – йдеться в описі відео.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: