Написав сценарій до власних похоронів та побудував склеп: топ-10 цікавих фактів про Гарика Корогодського

14:24  |  15.07.2021
Гарик Корогодський

Гарік Корогодський — бізнесмен, письменник, меценат, соціальний експериментатор і провокатор. Він відкрито матюкається, не соромиться жартів сексуального характеру та має доволі екстравагантний імідж. При цьому, такий, доволі, смішний образ не заважає вести йому серйозні справи, які підтверджують його матеріальний стан. Далі добірка цікавих та, можливо, маловідомих фактів з життя Гаріка Корогодського.

Справжнє ім’я — Гарік, хоча в Радянському паспорті писалося Григорій

Гарик Корогодський

Гарік Корогодський походить зі звичайної єврейської сім’ї. Батько був будівельником, мати працювала бухгалтером.

Ім’я Гарік отримав при народженні. У радянські часи були труднощі з незвичайними іменами, тому в паспорті СРСР було зазначено Григорій Давидович Корогодський. Зараз в документі відповідний запис.

Читайте также: Лицо бизнеса: Топ-10 известных в Украине компаний Харькова

Рано почав працювати і перепробував багато професій

Гарик Корогодський

Свої перші гроші майбутній мільйонер заробляв продаючи джинси та жувальні гумки, а також граючи в нарди та карти на гроші. Крім цього, він збирав пляшки, працював електриком-монтажником, збирав хміль. В інститутські роки був сторожем в булочній, провідником поїзда, артистом агітбригади, адміністратором в театрі тощо.

Згодом, почав перепродувати комп’ютерну техніку. Справи йшли не дуже, але десь через пів року йому все-таки вдалося продати один комп’ютер.

Проєкти

Гарик Корогодський

З початку 2000-х років Гарік Корогодський почав займатися забудовою Києва. Першим його проєктом був фітнес-центр «Акваріум». Через рік, разом з партнером, бізнесмен звів ТЦ «Глобус» в самому центрі Києва, але через кілька років вирішили продали його активи одному британському фонду.

Отримавши за найдорожчий в Україні торговий центр чималі гроші, Корогодський вирішив вкласти гроші в реалізацію нового проєкту — ТРЦ «Dream Town», який обійшовся йому та партнерам приблизно в 250 мільйонів доларів. В результаті, проєкт був зданий в експлуатацію в 2011 році.

Читайте также: Юлий Грингуз, владелец Novans Jets: «Мой многомиллионный бизнес начался с детской мечты»

«Магазин непотрібних речей»

Магазин Гарика Корогодський

Ще одним цікавим проєктом Гаріка Корогодського є концептуальний магазин під назвою «Gara». В ньому можна придбати незвичайні, рідкісні речі за дуже дорогим цінами.

У магазину немає жодної вивіски, а відвідати його можна тільки за попереднім записом в призначений час і знаючи кодове слово. Без цього не пустять. Це пояснюється тим, що кожний відвідувач повинен в спокійній обстановці вивчити асортимент: подивитися, приміряти, випити чаю або кави та отримати максимум уваги.

Фонд «Життєлюб»

Гарик Корогодський

Один з наймасштабніших проєктів Гаріка Корогодського — благодійний фонд «Життєлюб», який направлений на задоволення потреб людей похилого віку. Це і адресна медична допомога, і організація дозвілля, і навчальні курси. Гаріка турбує проблема дискримінації за віком в сучасному суспільстві. Влаштовуючи різні дійства, він привертає увагу до цього питання.

Збирається «красиво про*бати» зароблене

Гарик Корогодський

В інтерв’ю «Радіо Свобода» заявив, що не залишить дітям спадщини і збирається «красиво про*бати» зароблене. А все, що залишиться після смерті, віддасть в фонд «Життєлюб».

Власний восьмимісний склеп

Гарик Корогодський

В одному зі своїх інтерв’ю, Корогодський розповів, що будує восьмимісний склеп з терасою для відпочинку, місцем для куріння, спальними кімнатами для сім’ї тощо. За словами бізнесмена, це склеп відкритого типу, де можна буде поговорити з покійним: згенерований системою голос Гаріка зможе розмовляти з відвідувачами і давати відповіді на їх запитання. «Це буде як робот Софія, але Гарік і в склепі».

Читайте также: Рулеточка: как в Киеве развивается игорный бизнес

Написав 3 книги

Книга Гарика Корогодського

Гарік Корогодський займається написанням книг. Він уже випустив 3 книги: «У нас був секс» (співавтор — Наталя Влащенко) і 2 частини «Як витратити мільйон, якого немає, і інші історії єврейського хлопчика».

За першою книгою поставили спектакль, а з виходу другої частини Гарік зробив справжнє свято. Більше того — Корогодський сховав у 10 примірниках першого тиражу реальні купюри по  100$.

Неординарна фішка

Татуювання Гарика Корогодського та його сімї

У епатажного мільйонера є дружина та четверо дітей. В їх сімействі присутня особлива фішка — традиційне загальне сімейне татуювання «бл*дская семейка» з окремим порядковим номером кожного з сім’ї.

Написав сценарій до власних похоронів

Гарик Корогодський

Гарік Корогодський не припиняє дивувати. В одному зі своїх інтерв’ю, він здивував новиною про те, що написав сценарій до власних похоронів. Зокрема, знаменитість запланував вечірку. Корогодський хоче, щоб присутні розважалися, тому побажав, щоб на його похороні співала відома ісландська група GusGus.

Згідно з ще не укладеним договором, справа йде про відкриту дату смерті мільйонера, після якої протягом 24 годин група повинна буде прилетіти і дати концерт на похоронах Гаріка. Також епатажний мільйонер розписав, хто і що буде говорити під час прощання.

Руслана Сторожук

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: