На залізничному вокзалі столиці відкрилася фотовиставка «Київ – незламне серце Європи»

16:37  |  10.01.2023
На залізничному вокзалі столиці відкрилася фотовиставка «Київ – незламне серце Європи»

Фото: kyivcity.gov.ua

На залізничному вокзалі столиці представили виставку «Київ – незламне серце Європи». На фотографіях зображено життя мешканців Києва та приміських містечок в умовах російської агресії.

Джерело: Заступниця голови КМДА Марина Хонда

«Ця виставка вже була представлена в Празі, Любляні, Гіссені, Мехіко та Берліні. На фотографіях поруч із горем та руйнуванням зображено і людську чуйність та хоробрість. Це потужний інструмент, аби привернути додаткову увагу іноземців до війни в Україні. Що вона не десь далеко, а прямо в центрі Європи. А виставка тут, щоб нагадати, як столиця та навколишні міста давали відсіч ворогу, обороняючи Київ. Нагадати про ту ціну та зусилля, яку заплатили наші захисники та мирне населення. Попри відносно спокійне життя в Києві, війна все ще продовжується. Ці 30 світлин показують і будуть надалі показувати світові мужність людей, які вистояли та продовжують жити», – зазначила Марина Хонда.

Виставка триватиме на вокзалі протягом місяця. Після вона поїде до інших міст Європи, а також мандруватиме Україною.

В експозиції використано роботи Дениса Копилова, Олексія Самсонова, Миколи Тимченка, Миколи Синельникова, Бориса Корпусенка, Павла Петрова, Андрія Скакодуба та пресслужби ДСНС.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: