На Центральному залізничному вокзалі затримали крадія

13:35  |  28.07.2023
На Центральному залізничному вокзалі затримали крадія

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Правопорушник непомітно витягнув гаманець з сумки відвідувача ресторану та намагався втекти. За скоєне йому загрожує до восьми років тюремного ув’язнення. 

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

Під час відпрацювання території Солом’янського району співробітники сектору кримінальної поліції відділу поліції на станціях залізничного транспорту затримали чоловіка, який скоїв кишенькову крадіжку. На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка задокументувала злочин.

Поліцейські встановили, що правопорушник зайшов до приміщення одного з ресторанів швидкого харчування та непомітно витягнув гаманець з рюкзака відвідувача. З викраденим зловмисник намагався втекти, проте був затриманий працівниками поліції.

Під час поверхневого огляду у чоловіка співробітники поліції виявили гаманець з грошима та банківськими картками, який вилучили у якості речових доказів.

Правопорушником виявився мешканець Волинської області, 1991 року народження, раніше судимий за майнові злочини. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка скоєна в умовах воєнного стану. Чоловіку загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: