На столичній Оболоні затримали підозрювану у вбивстві знайомого (відео)

11:42  |  18.09.2023
На столичній Оболоні затримали підозрювану у вбивстві знайомого

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Під час святкування дня народження між іменинником та гостею виникла суперечка, у результаті якої жінка схопила ніж, вдарила чоловіка в шию та втекла. Від отриманої травми потерпілий помер на місці. Фігурантці загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

До поліції Києва надійшло повідомлення від лікарів про те, що на площі Оболонській під час реанімаційних заходів помер громадянин з ножовим пораненням.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Головного та районного управлінь поліції, працівники кримінальної поліції та кінологи.

«Прибувши, співробітники поліції опитали свідків та з’ясували, що чоловік святкуючи свій день народження поблизу будинку, почав конфліктувати з запрошеною гостею. Під час з’ясування відносин жінка дістала ніж та вдарила потерпілого у шию, після чого втекла. За технічних можливостей аналітиків сектору кримінального аналізу ми встановили особу, яка причетна до тяжкого злочину. Зловмисницю затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, нею виявилась раніше не судима 56-річна місцева мешканка», — повідомив начальник Оболонського управління поліції Віктор Михайленко.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції за процесуального погодження Оболонської окружної прокуратури затриманій повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

Санкція статті передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Наразі вирішується питання про обрання фігурантці запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: