На Софійській площі столиці традиційно засвітили вогні на головній ялинці країни

18:02  |  06.12.2023
На Софійській площі столиці традиційно засвітили вогні на головній ялинці країни

Фото: kyivcity.gov.ua

6 грудня в Києві, на Софійській площі, в День святого Миколая традиційно засвітили вогні на головній ялинці України.

Джерело: КМДА

«Лунають різні думки: потрібна ялинка чи ні в умовах війни – драматичних і трагічних подій для України. Знаєте, путін і його варвари хочуть залякати українців та загнати в депресію. Хочуть позбавити наших дітей і майбутнього загалом, і моментів радості та свята сьогодні. Ми вдячні нашим Захисникам та Захисницям, які б’ються на передовій за нашу волю і незалежність. Вітаємо їх сьогодні з Днем Збройних Сил України та з Днем святого Миколая! Ми шануємо відвагу та подвиг кожного Захисника та Захисниці! І робимо все для допомоги й підтримки воїнів. І ми вдячні, що в наших дітей, та разом із ними й дорослих, є можливість отримати позитивні емоції. Щоб рішуче рухатися далі – боротися за Перемогу України!» – повідомив мер столиці Віталій Кличко.

Як і минулого року, головна ялинка України – штучна, заввишки 12 метрів. Її встановили й прикрасили за кошти меценатів.

Тема локації − «Хоробрі серця», присвячена українським Захисникам і Захисницям. Тому новорічне дерево прикрашають іграшки у формі блакитних та жовтих сердець.

На верхівці Герб України – символ нашої державності, національної гідності та сили.

Поруч із ялинкою є фотозона у вигляді серця, яка теж присвячена Захисникам. Та маленькі ялинки, оздоблені жовтими й синіми серцями.

За донат кожен відвідувач може забрати із собою одну прикрасу на згадку. Задонатити можна через qr-коди, які надають благодійні та волонтерські організації, що долучились до ініціативи.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: