На Київщині пошкоджено об’єкт енергетики та 11 приватних будинків

12:16  |  02.01.2023
У Києві тривають аварійні відключення світла, ситуація досі важка

У Фастівському та Обухівському районах Київської області на ранок 2 січня після атаки Росії дронами виявлено 11 пошкоджених приватних будинків, також пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури.

Джерело: Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба

Київська область другу ніч поспіль відбивала атаки дронів. У ніч на 2 січня у регіоні було пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури та приватні будинки. Попередньо постраждалих немає. 

«Продовжуємо ліквідацію наслідків нічних обстрілів – на ранок маємо 11 пошкоджених приватних будинків у Фастівському та Обухівському районах. Там вже працюють відповідні комісії та фіксують руйнування, щоб якнайшвидше розпочати ремонтні роботи», — повідомив Кулеба.

Новий рік Київська область зустріла без екстрених відключень електроенергії попри обстріли та атаки дронами – і енергетики продовжують роботу у посиленому режимі, щоб не повертатися до аварійних вимкнень. 

«Проте наразі спостерігаємо збільшення споживання електрики та надмірне навантаження на мережі. Тому важливо не забувати про розумне споживання світла – користуватися енергоємними приладами по черзі та економно використовувати світло», — повідомив голова ОВА.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: