На борту літака росіянка вдарила дівчинку з Києва

12:30  |  06.09.2022
літак

Киянка Роксолана Малій повідомила, що на борту літака Відень — Валенсія мешканка російської федерації вдарила її неповнолітню дочку Селену.

Джерело: допис Роксолани Малій

«Просто літак.. просто сиджу з дітьми на трьох місцях поряд.. переліт Відень — Валенсія, повертаємося з неньки у наше «безпечне місце».. півтори-дві години діти грають в айпад.. Селена хоче в туалет, складає столик.. з сидіння перед нею просовується рука в наш ряд, замахується і дає їй ляпаса, який прийшовся по спині, бо Селена якраз розвернулася в сторону проходу.. я помічаю це боковим зором, не зовсім розумію/вірю, що відбулося, повертаюся до Селени.

Селена виглядає дуже наляканою, каже, що не знає, що трапилося, і що їй дуже неприємно.. перелякана виходить в туалет.. я все ще не можу второпати, що відбулося, заглядаю на сидіння попереду — дамочка років 50 з заплющеними очима, ніби спить…, — пише мама постраждалої дівчинки.

Як виявилося згодом жінка, яка вдарила дитину є громадянкою росії, свій вчинок вона аргументувала начебто «невихованістю дитини». Окрім того, мешканка рф поводилася агресивно та не регувала на слова бортпровідника, який намагався прояснити ситуацію.

Після того, як літак приземлився в аеропорту, всіх пасажирів попросили залишатися на місцях, до трапу під’їхав автомобіль. Бортпровідник звернувся до агресорки та попросив її зібрати свої речі і пройти на вихід . Однак, через те, що жінка не володіла англійською вона попросила допомоги у матері дівчинки, яку вона вдарила.

Додамо, що за словами матері, коли росіянка зрозуміла, що їй доведеться відповісти за свій вчинок — то намагалася вибачитися. Однак, інші пасажири, які були на борті також повідомили, що вона поводилася агресивно та намагалася вдарити ще одну дитину.

«Нас ескортували окремо від мадам, зібрали дані та покази, інструктували щодо подальших дій. Відповідно до настанов, ми далі звернулися за медичним обстеженням, яке є необхідним для того, щоб подати заяву в полцію, і, власне подали заяву в поліцію», — зазначила Роксолона Малій.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: