Маленькі кияни разом з поліцейськими зробили обереги для військовослужбовців

10:10  |  09.10.2022
обереги

До Дня захисників та захисниць України, інспектори ювенальної превенції поліції Києва долучили дітей до творчості. Головне, що діти вкладали у творіння – свою щирість, добро та побажання перемоги і миру. Правоохоронці своєю чергою передадуть обереги захисникам.

Джерело: поліція Києва

Інспектори відділу ювенальної превенції столичного главку поліції влаштували для школярів майстер-клас з виготовлення оберегів. Даний захід правоохоронці присвятили до Дня захисників та захисниць України, який щороку відзначають 14 жовтня.

Аби підтримати захисників-військовослужбовців, хлопці та дівчата зробили для них обереги. Головне, що діти вкладали у творіння – свою щирість, любов, добро та побажання перемоги і миру. Правоохоронці в свою чергу передадуть обереги захисникам.

Також інспектори сектору ювенальної превенції Дарницького управління поліції Києва провели для школярів профілактичний захід «Шануй захисника України». Разом із учнями старших класів місцевої загальноосвітньої школи поліцейські розглянули документальний фільм національно-патріотичного характеру.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: