Локдаун в Киеве будет действовать, по сути, для невакцинированных — Кличко

14:17  |  30.10.2021
Локдаун в Киеве будет действовать, по сути, для невакцинированных - Кличко

Фото: UNIAN

Локдаун, который вводит столица с 1 ноября, будет действовать, по сути, для невакцинированных людей. Об этом заявил мэр Киева Виталий Кличко в эфире программы «Свобода Савика Шустера» на телеканале «Украина».

«Із 1 листопада столиця входить в «червону» зону. У Києві сьогодні дуже невтішна статистика. Щодня протягом останнього тижня помирали по 40-50 людей. Завтра вийде статистика, що за минулу добу в Києві померли 54 людини. Ситуація вкрай складна. І ми робимо все можливе, щоб зі столичного бюджету допомагати лікарям, мотивуючи їх. Закуповуємо кисень. У нас станом на сьогодні проблем із забезпеченням лікарень поки немає, – сказав Віталій Кличко. – Ситуація достатньо напружена, але, тим не менш, контрольована. І ми, всі разом, повинні працювати злагоджено. Ми розраховуємо на чітку взаємодію з поліцією. – Щоб контролювати дотримання ключових правил: і щодо проїзду в транспорті, і щодо відвідування різних закладів. Я хочу ще раз наголосити, що сьогодні локдаун в Києві буде діяти, по суті, для тих людей, які невакциновані», — сказал мэр столицы.

Вместе с тем он отметил, что столица сегодня является лидером по вакцинации среди других украинских городов и областей. Всего с начала кампании по вакцинации в столице осуществлено около 2 млн 200 тыс. прививок.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: