Кумири молоді: топ-10 українських зірок 2020 року

17:00  |  12.12.2020

Побутує думка, що підростаюче покоління не цікавиться національною культурою та у всьому віддає перевагу іноземцям: у музиці, кіно та навіть в інтернет-блогінгу. Ми вирішили спростувати цей міф і розповідаємо про топ-10 українських зірок, які надихали сучасну молодь у 2020 році.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофеева

Надя Дорофеева

Надя Дорофєєва — одна з найуспішніших українських зірок шоу-бізнесу: у впевненої красуні з чарівним голосом близько одного мільйона підписників на Youtube, ще п’ять мільйонів – в інстаграмі, а відомі артисти, такі як MONATIK, Настя Каменських, репер Скриптоніт та інші, записують з нею спільні треки, які згодом стають хітами.

Свою неймовірну популярність Надя отримала як учасниця дуету “Время и Стекло”. У березні цього року було оголошено про припинення існування гурту, але це не стало кінцевою точкою в творчому шляху співачки. Зараз Надя займається сольною кар’єрою: 19 листопада вона оприлюднила кліп на свою нову пісню “gorit”.

Майже одразу відеоролик посів перше місце в українських трендах YouTube.

Читайте також: Лидеры проката: топ-10 украинских фильмов по кассовым сборам

Соня Плакидюк

Соня Плакидюк

Соня Плакидюк

Талановита фотографиня стала відома широкій публіці у 2014 році завдяки прем’єрі першого сезону шоу “Супермодель по-українськи”, в якому вона прийняла участь як фешн-експерт разом із модельним скаутом Сергієм Нікітюком, моделлю зі світовим ім’ям Аллою Костромічовою та шоуменом Річардом Горном.

Яскрава особистість Соні, її харизма, почуття гумору та винятковий стиль прийшлись до вподоби багатьом глядачам: в інстаграмі зірки зараз більше півмільйона підписників, а інтерв’ю з Сонею набирають на YouTube сотні тисяч переглядів.

Настя Каменських

Анастасія Каменських – справжня легенда українського шоу-бізнесу. Співачка почала свою музичну кар’єру в 2006 році у складі дуету “Потап і Настя”.

Можна сказати, що сучасна молодь виросла на енергійних піснях гурту та вже тоді полюбила запальну брюнетку. У 2017 році Настя разом з Олексієм Потапенком оголосила про творчу паузу дуету та запустила свій сольний проект NK.

Кожен сингл співачки стає хітом в соцмережах, її пісні нараховують десятки мільйонів прослуховувань у Spotify, а кліпи – сотні мільйонів переглядів, що є одним з найкращих результатів серед українських виконавців.

Міла Йовович

Міла Йовович

Міла Йовович

Всесвітньо відома акторка, модель, співачка та модельєрка, є мабуть, однією з найуспішніших уродженок Києва.

Фільмографія Міли складається з більш ніж сорока п’яти картин, але масовому глядачу вона найкраще запам’яталася завдяки головній жіночій ролі у легендарному “П’ятому елементі” відомого французького кінорежисера Люка Бессона, та ролі відважної Еліс у серії фільмів “Оселя зла”.

Мілу Йовович обожнюють у всьому світі не лише за її таланти та природну красу: дитяча безпосередність, доброзичливість та легкий характер жінки безумовно зачаровують кожного, хто дивився інтерв’ю з нею або навіть мав змогу з нею зустрітися.

Незважаючи на те, що останнім часом американська зірка все рідше з’являється на публіці, її популярність, здається, йде лише вгору: кількість підписників Міли в інстаграмі вже майже досягла чотирьох мільйонів та продовжує рости, а шанувальників не минають навіть незначні події в професійному та особистому житті жінки.

Олександр Авраменко

Олександр Авраменко

Олександр Авраменко

Якщо мова заходить про улюбленців молодого покоління, то неможливо оминути увагою Олександра Авраменка, адже він, як то кажуть, є справжнім кумиром сучасної молоді.

Ім’я українського мовознавця та педагога відомо кожному старшокласнику, адже при підготовці до ЗНО з української мови та літератури пан Авраменко надає школярам допомогу, цінність якої дуже важко переоцінити.

Його онлайн-консультації до ЗНО та експрес-уроки української мови набирають сотні тисяч переглядів та сотні коментарів на YouTube. Юним глядачам подобається щирість і відкритість Олександра, а також його цікавий підхід до навчального процесу. Ще одним доказом безмежної любові підлітків до талановитого педагога є велика кількість кумедних відеороликів та мемів про Олександра Авраменка у соцмережах.

Богдан Шелудяк

Богдан Шелудяк

Богдан Шелудяк

Богдан запам’ятався юним глядачам роллю красеня і донжуана в серіаліті Нового каналу “Київ вдень ​​та вночі”, але на даний момент хлопець позиціонує себе в першу чергу як Instagram-блогер.

На його сторінці більше мільйона підписників. Його блог – найкращі ліки від нудьги та смутку: комедійні відео, жарти та позитив у кожному дописі, без сумнівів, покращать настрій кожного, хто вирішить приділити йому увагу.

Сам Богдан бачить секрет свого успіху в стеженні за трендами, продуманих сценаріях, експериментах і нестандартності.

Читайте також: Первая леди: топ-10 образов Елены Зеленской в 2020 году

Віталій Кличко

Виталий Кличко

Виталий Кличко

Київського міського голову обожнюють молоді люди зі всієї країни, проте зовсім не через зацікавленість у політиці чи повагу до легендарного спортивного минулого пана Кличко.

Сучасна молодь любить дві речі: інтернет та посміятися, а відомий державний діяч допомагає їх поєднати. Кумедні фрази Віталія Кличко заполонили всесвітню мережу ще багато років тому, на початку його політичної кар’єри.

Один з найвідоміших його виступів послужив матеріалом для пародійного відео популярного YouTube-музиканта з псевдонімом Enjoykin. “Завтрашний День (feat. Виталий Кличко)” – так блогер назвав свій ролик, що згодом зібрав майже 20 мільйонів переглядів.

По сьогоднішній день меми та жарти про Віталія Кличка продовжують з’являтися в різноманітних соцмережах і дарувати людям сміх та радість.

Марія Скорченко

Марія Скорченко

Марія Скорченко

Марія Скорченко, більш відома під стильним псевдонімом Mamasita, є однією з найвідоміших танцюристок не лише Києва, а й усієї України.

Ця енергійна дівчина займається викладанням дуже сексуального та розкутого стилю – тверку. Танець, відмінною рисою якого є характерні рухи сідницями та стегнами, набув широкої популярності лише кілька років тому, проте Марія навчилася танцювати його набагато раніше – просто повторюючи рухи за іноземними артистками.

За словами Марії, її клієнти — люди абсолютно різного віку, починаючи від школярок і закінчуючи літніми жінками, проте цільова аудиторія – молоді дівчата, яким яскравий тверк допомагає боротися з комплексами, додає впевненості у собі та покращує фізичну форму. В інстаграмі танцюристки майже мільйон підписників, яких приваблює життєрадісна, надихаюча особистість Марії та, звісно, її чарівні танці.

MARUV

MARUV

MARUV

Справжнє ім’я артистки з по-справжньому загадковою, навіть готичною аурою – Ганна Корсун.

Наразі успішна співачка, композиторка, поетеса, продюсерка та модельєрка з великою фанбазою в Україні та поза її межами, почала свою музичну сольну кар’єру, зовсім нещодавно – лише три роки тому.

За цей короткий час Ганні вдалося підкорити чимало прихильників своїм загадковим шармом, екстравагантним стилем та креативними ідеями, які вона втілює в музиці та відеокліпах. Нещодавно артистка презентувала декілька нових синглів та міні-альбом свого альтер его – SHLAKOBLOCHINA.

Всі композиції отримали увагу в інтернеті, доказом чого слугують мільйони переглядів на YouTube та тисячі прослуховувань на різноманітних музичних платформах.

Юлія Саніна

Юлия Санина

Юлия Санина

Юлія Саніна, справжнє ім’я якої Юлія Головань, – українська співачка, відома як солістка англомовного музичного гурту “The Hardkiss”.

Творча біографія співачки почалася ще у 2008 році, але найбільшу популярність їй приніс 2013 рік і перемоги “The Hardkiss” у номінаціях “Відкриття року” та “Найкращий кліп року” за версією премії YUNA. Напевно, саме юним глядачам фронтвумен рок-гурту полюбилася завдяки участі “The Hardkiss” у національному відборі пісенного конкурсу «Євробачення 2016».

Читайте також: Ksenia Schnaider – модный бренд родом из Киева, покоривший Дуа Липу, Селин Дион и Беллу Хадид

Зараз у яскравої артистки більше півмільйона підписників в інстаграмі та ще 320 – на YouTube-каналі группи “The Hardkiss”.

Інна Грищенко

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: