Крали дорогоцінності та велосипеди: поліція затримала серійних крадіїв-гастролерів

12:00  |  04.07.2022
прикраси

Злочинне угруповання обкрадало оселі жителів Бориспільського, Бучанського, Фастівсьrого та Обухівського районів. До складу групи входило п’ятеро осіб, з них організатор, помічник та три виконавці.

Джерело: Поліція Києва

До приватних будинків та осель громадян злодії проникали шляхом зламу замків, а також віджиму метало-пластикових вікон а дверей. Окрім ювелірних прикрас та готівки крадії забирали велосипеди, електроінструменти та цінне майно.

В ході проведення низки оперативно-розшукових заходів поліцейські Київщини встановили і затримали зловмисників. Організатором виявився 42-річний житель міста Запоріжжя, колишній таксист, який планував крадіжки, забезпечував поплічників транспортом, координував дії зловмисників та розподіляв прибутки.

Під час обшуків у помешканнях лиходіїв виявили мобільні телефони, біжутерію, годинники, а також речі, якими злодії користувались під час скоєння крадіжок.

За даними фактами поліцейські Київщини розпочали досудові розслідування [ч.3 ст.185 ККУ ].За скоєне зловмисникам загрожує до 6 років позбавлення волі.

Раніше ми писали, що пєсков заявив, що Київ має зрозуміти умови рф та сісти за стіл переговорів

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: