Книгарня «Сяйво» пропонує віддавати російськомовні книжки

11:05  |  12.07.2022
книги

Столична муніципальна книгарня «Сяйво книги» ініціює збір російськомовних книжок. На виручені кошти закуплять необхідне для наших військовослужбовців, або долучать їх до інших зборів на щось дороговартісне.

Джерело: КП «Міський магазин»

«24 лютого назавжди змінило хід думок українців. Для багатьох людей читати книги російською мовою стало просто неможливим, чимось чужим, неприйнятним. Якщо ви відноситеся до цієї категорії людей, ви вже точно замислювалися над тим, а що ж далі робити з «літературним агресором» у вашій домівці.

Читати їх ви вже не зможете, викинути книгу вихована та високоморальна людина собі не дозволить. Думаючи, яке рішення прийняти щодо книжок російською мовою, вирішили, що їхня доля — принести користь нашим військовим», — повідомили в книгарні.

Тому книгарня «Сяйво книги» запропонувала приносити російськомовні книги, а на виручені кошти закуплять необхідне для наших військовослужбовців, або долучать їх до інших зборів на щось дороговартісне.

«Звичайно, допомога наших відвідувачів має бути очевидною, тому кожному, хто принесе та здасть нам книги, ми надамо знижку 10% на покупку книг, вартих справжнього українця».

Збір триватиме до 31 серпня.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: