Кличко звільнить чиновника, який ходив по ресторанах у комендантську годину

14:22  |  07.06.2023
Кличко звільнить чиновника, який ходив по ресторанах у комендантську годину

Фото: t.me/teleTKACH

Міський голова Києва Віталій Кличко пообіцяв, що змусить звільнитися директора департаменту охорони культурної спадщини КМДА Олександра Никоряка, якого помітили на вулицях столиці й у ресторані під час комендантської години. 

Джерело: Віталій Кличко у Telegram

«За порушення комендантської години є адміністративна відповідальність для всіх громадян. А чиновник, будь-якого рангу, несе ще й політичну відповідальність. Директор департаменту охорони культурної спадщини КМДА Олександр Никоряк, якого вночі, в глибоку комендантську годину, помітили на виході з ресторану, буде звільнений. Сказав йому писати заяву», — повідомив мер Києва.

Кличко також закликав правоохоронні органи контролювати розважальні заклади та заклади харчування й карати їх за роботу в комендантську годину.

«Українська правда» опублікувала матеріал, де йдеться, що чиновник КМДА Олександр Никоряк, який опікується культурною спадщиною в столиці, разом зі столичним забудовником Артуром Мхітаряном відвідав ресторан «Біарріц» у комендантську годину та повітряну тривогу. Також Никоряк використовував для пересування столицею вночі кортеж Мхітаряна.

Столичний чиновник покинув заклад о 2 годині ночі. О 3 ночі до ресторану під’їхали правоохоронці, але вони швидко покинули околиці, оскільки не було людей та шуму. 

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: