Кличко: Столиця відкрила ще 52 пункти обігріву. Загалом тепер функціонують понад 530 таких пунктів

14:59  |  23.12.2022
Кличко: Столиця відкрила ще 52 пункти обігріву. Загалом тепер функціонують понад 530 таких пунктів

Фото: kyivcity.gov.ua

Столиця відкрила ще 52 пункти обігріву, які оснащені генераторами та іншим необхідним обладнанням. Загалом у місті тепер функціонують 532 таких пункти. Нові облаштували, зокрема, в Голосіївському, Дніпровському, Оболонському та Святошинському районах.

Джерело: Мер Києва Віталій Кличко

«52 нових пункти, де люди можуть зігрітись, підзарядити гаджети, отримати актуальну інформацію у випадку тривалої відсутності електроенергії та тепла в їх домівках, ми відкрили у Голосіївському, Дніпровському, Оболонському та Святошинському районах. Загалом тепер функціонують 532 пункти обігріву, які підготувало місто (з них 50 – облаштовані палатки ДСНС)», – зазначив мер столиці.

За словами Віталія Кличка, також до цієї справи долучається бізнес – додатково працюють ще понад 100 пунктів, які забезпечують підприємці.

«Київ не припиняє розширювати мережу пунктів обігріву в усіх районах міста на випадок тривалого відключення світла. Ситуація з дефіцитом електроенергії залишається дуже складною по всій країні. Днями ми отримали гуманітарну допомогу від міста Рига – 49 генераторів та теплові гармати, що, зокрема, пішли на дооснащення пунктів обігріву. А також отримали 9 потужних генераторів від данського міста-побратима Києва Оденсе. Їх встановимо в котельнях столиці», – повідомив Віталій Кличко.

З інформацією, де знаходяться пункти обігріву, можна ознайомитися на мапі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: