Кличко: Столиця отримала чергову партію допомоги від німецьких партнерів – пожежні авто та сміттєвози

13:32  |  27.12.2023
Кличко: Столиця отримала чергову партію допомоги від німецьких партнерів – пожежні авто та сміттєвози

Фото: kyivcity.gov.ua

Київ отримав чергову партію допомоги від німецьких партнерів. Зокрема, 5 нових пожежно-рятувальних автомобілів від Лейпцига та 3 сучасних сміттєвози від Берліна. Мер столиці Віталій Кличко зазначив, що вже з наступного тижня отримані автівки працюватимуть для киян.

Джерело: КМДА

«Столиця приймає нову партію допомоги від двох міст Німеччини – найстарішого побратима Києва – Лейпцига та наймолодшого, з яким угоду про співпрацю підписали нещодавно, – міста Берлін. Зокрема, від Лейпцига надійшли 5 нових пожежно-рятувальних автомобілів: 2 Renault Kerax із колісною формулою 6х6, 2 машини MAN (4х4), оснащені сучасними системами піногасіння. Та 1 автівка IVECO підвищеної прохідності, із колісною формулою 6х6. Лейпциг забезпечив нам ці авто у співпраці з польськими партнерами – компанією Mito Truck, яка виробила їх у найкоротші терміни. Оплатило автівки Міністерство економічної співпраці та розвитку Німеччини», – повідомив Віталій Кличко.

А Берлін передав Києву 3 сміттєвози Mercedes Econic. Ці авто мають сучасну систему збирання сміття, потужні двигуни екологічного класу Євро-5.

Мер Києва подякував міжнародним партнерам за всебічну підтримку і зазначив, що нова партія допомоги дозволить столиці ще оперативніше реагувати на виклики воєнного часу і надзвичайні ситуації та ефективно забезпечувати життєдіяльність міста.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: