Кличко просит Раду о досрочных выборах Киевсовета

11:27  |  19.09.2019
Кличко просит Раду о досрочных выборах Киевсовета

Мэр Киева Виталий Кличко обратился в Верховную Раду Украины о роспуске Киевсовета VIII созыва. Об этом он заявил после того, как Киевсовет снова не собрала кворум для проведения очередной сессии.

“Нагадаю, у вівторок, під час консультацій з лідерами всіх фракцій Київради, ми домовилися про проведення сесії сьогодні. Всі говорили про готовність зібратися заради розв’язання гострих питань для міста”, — сказал Кличко.

Мэр отметил, что сегодня необходимо принимать важные для столицы и киевлян решения — и по социальным выплатам, зарплат транспортникам, надбавок педагогам.

“Також ми на порозі опалювального сезону і є невідкладні питання підготовки до нього. Треба працювати і над бюджетом Києва на наступний рік.  Це ті питання, що необхідно вирішувати невідкладно! Але все робиться для дестабілізації ситуації в столиці. В результаті ж страждатимуть кияни! І це мене хвилює більше всього”, — сказал мэр.

Он подчеркнул, что каждого депутата на его округе избиратели должны спросить как он работал и чьи интересы ставил над интересами киевлян.

«Депутати повинні нести відповідальність перед людьми, які їх обирали! А не керуватися політичною кон’юнктурою і особистими інтересами. Сьогодні бачимо, що в залі немає кворуму. Тобто працювати готові таки не всі, — сказав мер. — Тому я звертаюся до парламенту щодо розпуску Київради VIII скликання і призначення дострокових виборів у Києві! І нехай тепер депутати ідуть і розказують киянам як вони працювали. І чому думають, що їх оберуть знову!”, — отметил Виталий Кличко.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: