Кличко про 2022: Пішохідно-велосипедний міст став одним із нових символів незламності Києва та України (відео)

17:50  |  29.12.2022
Кличко про 2022: Пішохідно-велосипедний міст став одним із нових символів незламності Києва та України

Фото: kyivcity.gov.ua

За час широкомасштабної війни, з якою росія вдерлася в Україну на початку 2022 року, з’явилося чимало нових символів незламності. А деякі відомі об’єкти, набули для українців нового значення. Для киян це — пішохідно-велосипедний міст, який вистояв під ракетним ударом російських варварів 10 жовтня.

Джерело: Мер Києва Віталій Кличко

«На щастя, від вибуху ніхто не постраждав. Стійко витримала й конструкція мосту. Основний удар на себе взяли його скляні елементи. У розтрощеному склі застрягли уламки ракети. Уже того ж дня комунальники розпочали прибирання. Фахівці оперативно демонтували пошкоджені вибухом елементи скла і замовили виготовлення нових», – нагадав мер Києва.

За словами Віталія Кличка, спеціалісти «Київміськсвітла» обстежили стан підсвітки поручнів, щоб оновити освітлення. В середині грудня оновлений міст вже відкрили для відвідувачів.

Тож новий символ незламності й надалі радуватиме киян і гостей столиці, які полюбили милуватися з мосту краєвидами Києва.

Пішохідно-велосипедний міст, що з’єднує пагорби біля Дніпра, зі свого відкриття у 2019 році став однією з найпривабливіших локацій міста, яку вподобали й кияни, і туристи.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: