Кличко показал, как обновляют столичный зоопарк (видео)

12:03  |  19.08.2019
Кличко показал, как обновляют столичный зоопарк

Фото: kyivcity.gov.ua

Мэр Киева Виталий Кличко показал, как идет реконструкция первой очереди столичного зоопарка. Видео он опубликовал на своей странице в Facebook.

«Скоро столичний зоопарк постане перед гостями в оновленому форматі. Роботи з реконструкції зоопарку тривають. Відвідувачі вже могли оцінити оновлені озера біля входу з боку проспекту Перемоги, місток між озерами та альтанку над водою, павільйон для пеліканів, оглядовий амфітеатр. Наразі будівельники працюють, аби невдовзі презентувати гостям зоопарку новий вхід із підземним океанаріумом, зводять універсальний вольєр для тварин і птахів та приматник. Новий вхід, до речі, буде на розі проспекту Перемоги та вулиці Зоологічної», – отметил Кличко.

По его словам, на площади перед новым входом уже установили скульптуру «Жираф» высотой 15 метров, которую хорошо видно с проспекта Победы. Будут на площади и известные скульптуры «Зубр» и «Львы» — вместо старых изготавливают новых зверей.

«Потрапити у зоопарк через новий вхід можна буде вже у вересні. Будівництво універсального вольєру плануємо завершити до кінця цього року. А приматник – влітку наступного. Ми хочемо оновити формат зоопарку – створити максимально наближені до природніх умови утримання для тварин. Щоб у столичному зоопарку не було кліток, а був відкритий простір. Для цього використовуємо досвід наших європейських колег із Німеччини, Франції, Швейцарії. Переконаний, київський зоопарк повинен стати одним з найкращих зоопарків Європи!» , — подчеркнул Кличко.

https://www.facebook.com/merkieva/videos/350166042557138/

 

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: