Кличко: Київ отримав від українських благодійників 3 міських автобуси, а від німецьких партнерів – ще 3 карети швидкої допомоги

13:26  |  21.08.2023
Кличко: Київ отримав від українських благодійників 3 міських автобуси, а від німецьких партнерів – ще 3 карети швидкої допомоги

Фото: kyivcity.gov.ua

Київ отримав від українських благодійників 3 міських автобуси Mercedes Citaro. Їх придбала компанія «Київпассервіс» і подарувала місту. А ще 3 карети швидкої допомоги на базі Mercedes Sprinter українській столиці передало німецьке місто-партнер Гамбург.

Джерело: Мер Києва Віталій Кличко

«Сьогодні Київ отримав від українських благодійників 3 міських автобуси Mercedes Citaro. Їх придбала в Німеччині компанія «Київпассервіс» і подарувала місту. Ці автобуси у гарному технічному стані й вже незабаром вийдуть на маршрути Києва. Також нещодавно від німецького міста-партнера Гамбург українська столиця отримала 3 карети швидкої допомоги на базі Mercedes Sprinter. Ці автівки особливі тим, що мають потужні двигуни та спарені ззаду колеса. А також великий салон для транспортування хворих. Машини вже дооснащують відповідно до наших вимог. І незабаром вони заступлять на чергування у столиці», – написав Віталій Кличко.

Загалом від початку широкомасштабної війни Київ залучив та отримав від європейських партнерів і благодійників в якості допомоги: 47 сучасних карет швидкої допомоги, 41 пожежний автомобіль та 82 міських автобуси.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: