Кличко: Київ отримав спецтехніку від німецьких партнерів

14:38  |  06.12.2023
Кличко: Київ отримав спецтехніку від німецьких партнерів

Фото: kyivcity.gov.ua

Столиця отримала нову партію допомоги від німецьких партнерів. Зокрема, нові сучасні карети швидкої допомоги, пожежний автомобіль, комунальну техніку, мікроавтобус та 20-тонну вантажівку гуманітарної допомоги. Мер Києва Віталій Кличко зазначив, що вже з наступного тижня отримані автівки працюватимуть для киян.

Джерело: КМДА

«Сьогодні Київ приймає допомогу від наших німецьких друзів – Вільної землі Баварія та від району Шарлоттенбург міста Берліна. Баварія передала українській столиці 20-тонну вантажівку гуманітарної допомоги та 6 автомобілів. Зокрема, 3 нових сучасних машини швидкої допомоги Renault, мікроавтобус Ford, пожежний Mercedes та автомобіль Iveco. Вже з наступного тижня ці автівки працюватимуть для киян. Шарлоттенбург передав 2 вантажних автомобілі – MAN та Mersedes і багатофункціональний комунальний агрегат Bobcat. А також 2 генератори та електроінструмент. Автомобілі та агрегат будуть працювати в одному з районів столиці. А генератори та електроінструмент отримає керуюча компанія району», – розповів Віталій Кличко.

Мер Києва подякував друзям із Німеччини та всім міжнародним партнерам за всебічну підтримку і дуже важливу для столиці допомогу. Адже в умовах війни місту необхідно оперативно та ефективно реагувати на виклики та надзвичайні ситуації.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: