«Київтеплоенерго» завершило ремонт тепломережі, пошкодженої внаслідок ракетного обстрілу 7 лютого, та відновило подачу теплоносія мешканцям

13:58  |  08.02.2024
«Київтеплоенерго» завершило ремонт тепломережі, пошкодженої внаслідок ракетного обстрілу 7 лютого, та відновило подачу теплоносія мешканцям

Фото: kyivcity.gov.ua

«Київтеплоенерго» завершило ремонт тепломережі, пошкодженої внаслідок ракетного обстрілу 7 лютого. На вул. Павла Усенка станом на 09:00 8 лютого аварійні бригади ліквідували пошкодження трубопроводу, після чого розпочали подачу теплоносія до вузлів вводу тепломереж.

Джерело: КП «Київтеплоенерго»

Аварійна бригада «Київтеплоенерго» демонтувала пошкоджену ділянку трубопроводу та змонтувала нову трубу, виконала її утеплення та гідроізоляцію.

На місці ліквідації аварії працювали понад 20 ремонтників і 6 одиниць спецтехніки. Роботи ускладнювались тим, що пошкодження сталось безпосередньо під трамвайними рейками, які використовуються для виїзду вагонів на маршрути.

Для проведення ремонтних робіт фахівці демонтували частину колії й лише потім розпочали роботи.

«Київтеплоенерго» відновило подачу теплоносія до 355 житлових будинків у Дніпровському районі. Наразі управителі будинків забезпечують підключення тепла безпосередньо до помешкань киян.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: