«Київтеплоенерго» комплексно готує до опалювального сезону станцію теплопостачання, яка обслуговує Позняки, Осокорки та Харківський масив

17:35  |  04.09.2023
«Київтеплоенерго» комплексно готує до опалювального сезону станцію теплопостачання, яка обслуговує Позняки, Осокорки та Харківський масив

Фото: kyivcity.gov.ua

На лівому березі столиці КП «Київтеплоенерго» проводить комплексну підготовку станції теплопостачання, щоб забезпечити стале проходження опалювального сезону 2023/2024. Ця станція забезпечує централізованим опаленням та гарячою водою близько 700 будівель – понад 300 житлових будинків, 300 відомств та близько 30 навчальних закладів Позняків, Осокорків та Харківського масиву.

Джерело: КМДА

Наразі на теплоджерелі триває капітальний ремонт насоса хімочищеної води. Він перекачує великі обсяги води для підготовки теплоносія.

Також на станції повністю замінять трубопровід води підживлення теплової мережі. А стару запірну арматуру замінять на обладнання від провідних європейських виробників.

Окрім того, триває очищення солевих ям для реагенту, необхідного для регенерації фільтрів очищення і пом’якшення води.

Загалом під час підготовки до осінньо-зимового періоду на всіх теплоджерелах Києва проводять діагностику, ремонт і налагодження водогрійних котлів та допоміжного обладнання.

Фахівці перевіряють стан інженерних мереж, димових труб, насосного та іншого обладнання, що відповідає за генерацію та транспортування тепла до осель киян.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: