«Київтеплоенерго» готує одну з найбільших котелень Солом’янського району до зими

14:11  |  08.08.2023
«Київтеплоенерго» готує одну з найбільших котелень Солом’янського району до зими

Фото: kyivcity.gov.ua

У Солом’янському районі триває підготовка одного з найбільших теплоджерел до опалювального сезону 2023/2024.

Джерело: КП «Київтеплоенерго»

Котельня, де проводиться ремонт, введена в експлуатацію 1962 року. Від стабільності її роботи залежить надійність теплопостачання 498 житлових будинків, 520 відомств, 35 навчальних закладів, 16 лікарень. Загалом котельня забезпечує теплом та гарячою водою 1 069 будівель.

Наразі фахівці ремонтують запірну арматуру на обладнанні. За результатами проведеної діагностики з’ясували, що деякі вузли потребують заміни.

На одному з мережевих насосів, що забезпечує перекачування теплоносія до будинків, замінюють засувку та зворотний клапан. Насос перекачує 1250 м3 гарячої води за годину.

Паралельно з теплоенергетичним обладнанням ремонтується й електрична частина, а саме – трансформатори. Електрики міняють частину кабелю на під’єднанні, що вийшло з ладу.

Загалом під час підготовки до наступного опалювального сезону на всіх теплоджерелах Києва проводять діагностику, ремонт і налагодження водогрійних котлів та допоміжного обладнання.

Перевіряється стан інженерних мереж, димових труб, насосного та іншого устаткування, що під час опалювального сезону працює для генерації та транспортування тепла.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: