Київський зоопарк показав тварин, яких врятували з-під обстрілів

14:00  |  20.10.2022
тварини

Цьогоріч у столичному зоопарку крім постійних мешканців зимуватимуть понад 200 тварин, яких в умовах війни врятовано з найбільш постраждалих регіонів України.

Джерело: КП «Київський зоопарк».

«Холоди вже зовсім близько, і ми робимо все, аби тварини були зігріті, доглянуті та нагодовані: створюємо запаси кормів, утеплюємо будівлі, а також закуповуємо електрогенератори, інфрачервоні обігрівачі та дров’яні печі тощо. Цьогоріч у Київзоо зимуватимуть не лише постійні мешканці, а й понад 200 врятованих тварин із найбільш постраждалих регіонів нашої країни. І кожен чотирилапий, пернатий або лускатий – навіть найменший – отримає всю нашу опіку, тепло і любов», – зазначає Київзоо.

І наголошує, що забезпечити повноцінну роботу було б неможливо без допомоги меценатів і гостей зоопарку, які купляють квитки, оскільки це дозволяє покривати найбільші витрати – на корм, ветеринарне обладнання, медичні препарати, електроенергію, газ, водопостачання та підтримку інфраструктури.

«Як і вся Україна, ми перебуваємо у стані жорсткої економії, тому завжди дуже вдячні за допомогу. Разом переможемо», – наголошує «Київський зоопарк».

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: