Київський метрополітен отримав ще шість вагонів із Польщі (відео)

14:18  |  07.07.2023
Кличко оглянув першу партію вагонів від Варшавського метрополітену

Фото: kyivcity.gov.ua

Днями ще шість варшавських вагонів прибули до Києва в рамках технічної допомоги від польських колег. Загалом столичне метро отримало 18 вагонів, постачання ще 42 планується до кінця поточного року.

Джерело: КП «Київський метрополітен»

«Наразі фахівці підприємства поетапно здійснюють огляд та перевірку отриманих вагонів, зокрема механічної частини. Попри те, що вагони серії № 81-717 також експлуатуються на лініях київського метрополітену, є низка розбіжностей, які необхідно врахувати при огляді та перевірці всього обладнання», – зазначив начальник підприємства Віктор Брагінський.

Інвентарний парк вагонів КП «Київський метрополітен» складає 821 вагон різних моделей та років випуску, із яких 656 вагонів радянського виробництва. Рухомий склад потребує обов’язкових регламентних робіт.

Так, кожні 480 тисяч км (раз на 4 роки) вагони проходять заводський (від поточного до капітального) ремонт. У рамках ремонтних робіт проводять профілактику та ревізію обладнання системи керування, гальмівної системи, двигунів та здійснюють інші заходи для забезпечення безперебійної роботи рухомого складу та необхідного рівня безпеки руху.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: