Київські слідчі скерували до суду обвинувальний акт відносно 54-річного чоловіка, який домагався та розбещував дитину

12:42  |  01.08.2023
Київські слідчі скерували до суду обвинувальний акт відносно 54-річного чоловіка, який домагався та розбещував дитину

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Зловмисник відправляв фото та відео порнографічного характеру 12-річній школярці, а також запрошував її до себе додому. Поліцейські зібрали доказову базу злочинних дій фігуранта, йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

В поліції нагадали, що у травні цього року слідчі столичного главку поліції спільно зі співробітниками Департаменту кіберполіції НПУ викрили 54-річного киянина, який розбещував малолітню, відправляючи їй матеріали порнографічного характеру.

В ході досудового розслідування встановлено, що чоловік познайомився із 12-річною дівчинкою у соціальній мережі, де спілкувався з нею на відверті сексуальні теми, а також відправляв фото та відео порнографічного змісту. Крім того, він запросив дитину до себе додому.

Правоохоронці затримали фігуранта у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, коли він виманив дитину на зустріч. Співробітники поліції вилучили у нього мобільний телефон із підтвердженням листування з малолітньою.

Слідчі повідомили чоловікові про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 156-1 Кримінального кодексу України — домагання дитини для сексуальних цілей, ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України – розбещення неповнолітніх та ч. 2 ст. 301 Кримінального кодексу України – розповсюдження порнографічних зображень серед неповнолітніх.

На час проведення досудового розслідування суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Наразі поліцейські зібрали доказову базу злочинних дій фігуранта та скерували до суду обвинувальний акт для розгляду справи по суті. Зловмиснику загрожує до восьми років ув’язнення.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: