Київські школярі передали гуманітарну допомогу для ТРО

10:25  |  25.10.2022
школярі

Київські школярі передали гуманітарну допомогу підрозділам 112-ї окремої бригади територіальної оборони міста Києва, у складі якої служить депутат Київської міської ради Віталій Павлик. 

Джерело: КМР

За словами Віталія Павлика, війна стосується кожного, діти та дорослі докладають зусилля та направляють власні ресурси задля допомоги українським бійцям, які на лінії зіткнення протистоять окупантам.

«На передовій ми сильні духом, і мотивацією та підтримкою для нас є допомога, яка надходить з тилу. Зокрема нещодавно отримали теплі речі, ліки, продукти харчування та обереги, які зібрали учні київських гімназій №261 та №267, а також спеціалізованої загальноосвітньої школи №274. Дякую юним киянам, їх педагогам та батькам за надану допомогу. Український шлях до перемоги непростий, оскільки окупанти не полишають спроб знищити нашу націю та державу.

Спільно з побратимами продовжуємо виконувати бойові розпорядження на Харківщині. На лінії фронту тривають запеклі бої, у ході яких захисники та захисниці отримують бойові травми. Завдання нашого підрозділу – оперативно надавати їм екстрену допомогу та вивозити поранених з поля бою. Разом наближаємо українську перемогу», – розповів Віталій Павлик.

Депутат додав, що в умовах війни вчасне надання першої допомоги та евакуація зберігає життя поранених.

Раніше ми писали, що у Парку Партизанської слави висадили 100 дубів

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: