Київрада затвердила Перелік житлових приміщень фонду житла, призначеного для тимчасового проживання ВПО

12:55  |  18.05.2023
Київрада затвердила Перелік житлових приміщень фонду житла, призначеного для тимчасового проживання ВПО

Київська міська рада затвердила сьогодні Перелік житлових приміщень фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб у столиці.

Джерело: Департамент будівництва та житлового забезпечення міста Києва

Торік Департамент придбав 113 квартир у рамках Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2021-2023 роки в частині «Придбання у комунальну власність житла для надання в тимчасове користування, в тому числі внутрішньо переміщеним особам». 

Розподіл житлових приміщень фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб у столиці, здійснюватиме Департамент будівництва та житлового забезпечення за поданням районних в місті Києві державних адміністрацій, які ведуть облік громадян, що потребують житла для тимчасового проживання.

Далі РДА видаватимуть ордери на вселення і повертатимуть Департаменту звільнені квартири для їхнього подальшого перерозподілу.

Управителем (балансоутримувачем) житлових приміщень вказаного фонду житла визначено комунальне підприємство з експлуатації й ремонту житлового фонду «Житло-сервіс». Йому доручено укладати договори користування житловими приміщеннями з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб у столиці.

Також підприємство здійснюватиме контроль за його цільовим використанням, утриманням, технічною експлуатацією та ремонтом, а також виконанням користувачами умов договорів.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: