Київ отримав чергову партію допомоги від німецьких партнерів – ще 5 нових пожежних авто

13:45  |  31.01.2024
Київ отримав чергову партію допомоги від німецьких партнерів – ще 5 нових пожежних авто

Фото: kyivcity.gov.ua

Столиця отримала чергову партію допомоги від німецьких партнерів – 5 нових пожежно-рятувальних автомобілів від міста-побратима Лейпцига.

Джерело: КМДА

Мер Києва Віталій Кличко зазначив, що вже завтра отримані автівки заступають на бойове чергування в пожежних частинах міста.

«Столиця отримала чергову партію допомоги – 5 нових пожежних автомобілів. Зокрема, два нових автомобілі Renault Kerax із колісною формулою 6х4, один автомобіль Renault MDB3 та два Iveco Daily з колісною формулою 4х4. Усі машини підвищеної прохідності з сучасними системами піногасіння. Передало їх столиці німецьке місто-побратим Лейпциг, профінансувало Федеральне міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини. А виробили в найкоротші терміни польські партнери – компанія Mito Truck», – повідомив Кличко.

Мер Києва подякував міжнародним партнерам за підтримку та допомогу. І зазначив, що в умовах війни, коли місту необхідно оперативно та ефективно реагувати на виклики та надзвичайні ситуації, така допомога дуже важлива.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: