Киянин зібрав для ЗСУ мільйон гривень: розповідаємо, як йому це вдалося

10:35  |  01.08.2022
Чигирин. Фото: zhrekich

Чигирин. Фото: zhrekich

Киянин Євген Целік вирішив зібрати для ЗСУ та відновлення Чернігівщини мільйон гривень. Хлопець креативно підійшов до збору коштів: зі столиці він пішим ходом рушив до Запоріжжя, за таку подорож фоловери та небайдужі щодня донатили Євгену гроші.

Джерело: Мій Київ

За 20-25 днів Євген планував пройти 540км, дорога була складною, але українець впорався з ціллю. На початку вторгнення киянин приднався до лав столичних волонтерів.

«Завтра о 5-й ранку починаю свій піший похід в Запоріжжя. Десь за 20-25 днів планую пройти 540км. Та зібрати 1 000 000 грн для ЗСУ та відновлення Чернігівщини. Ви скидаєте будь-яку суму — я йду по 20-30км/день (+ вихідні дні, щоб ноги перепочили)», — так Євген описував свій задум у соцмережі.

Волонтер наголосив, що цю ідею запозичив у іншого мандрівника, який проїхав на велосипеді 1500км та зібрав більше мільйона донатів. Своєю чергою, за три дні киянин зібрав 300 тисяч гривень і продовжив свою подорож. В кінці пішого маршруту юнак назбирав мільйон гривень.

Гроші волонтер планує розділити порівну: частину своїй товаришці парамедику, яка вивозить поранених бійців, частину волонтерці на потреби ЗСУ, і останню частину молодіжній спільноті, яка закуповує матеріали і відновлює села на Чернігівщині.

Раніше ми писали, що Кличко став почесним громадянином Варшави

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: