Киянин, намагаючись нелегально пробратися до Угорщини, по дорозі вкрав автоматичну фотокамеру прикордонників, по якій його і викрили

20:41  |  09.06.2023
Киянин, намагаючись нелегально пробратися до Угорщини, по дорозі вкрав автоматичну фотокамеру прикордонників, по якій його і викрили

Фото: dpsu.gov.ua

Втікачеві-крадію, якого прикордонники затримали біля кордону, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Джерело: Державна прикордонна служба України

56-річний киянин намагався у незаконний спосіб пробратися з України до Угорщини на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Соломоново». Під час втечі від прикордонників він помітив фотопастку, демонтував її та забрав із собою.

При цьому фотопастка зафіксувала не тільки його пересування, а й саму крадіжку технічного пристрою.

Прикордонники затримали правопорушника та притягнули до відповідальності за спробу незаконного перетину держрубежу.

Крім того, за фактом крадіжки пристрою на адресу Ужгородського РУП ГУНП в Закарпатській області було направлено повідомлення про виявлення ознак вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України «Крадіжка».

Матеріали у справі направлено до суду. За скоєне правопорушникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: