Кияни вимагають зберегти кінотеатр «Загреб»

17:10  |  31.10.2022
Загреб

На сайті Київської міськради з’явилася петиція з вимогою зберегти кінотеатр «Загреб» від знищення.

Джерело: Електронні петиції

«Дорогі друзі, громадо міста Києва. Звертаюсь до вас з проханням підтримати мою ініціативу по збереженню для майбутніх поколінь закладу культури і зупинити наміри спритних ділків в КМДА та Київраді і їх друзів забудовників з бажанням вкрасти у Києва та Киян комунальний кінотеатр ЗАГРЕБ, розташований за адресою проспект Голосіївський, 116, та землю на якій він розміщений», — пише автор петиції.

Нагадаємо, що на 2014 рік був запланований капітальний ремонт кінотеатру, однак ремонт перенесли. В 2015 році кінотеатр зачинили на замок. На його базі автор пропонує створити функціональний культурно-просвітницький центр і центр Україно — Хорватської дружби та співробітництва.

«Я особисто звертаюсь до КМДА та Київради з вимогою передати кінотеатр ЗАГРЕБ до власності громади Голосіївського району міста Києва з 2016 року але спочатку влада міста приховувала свої наміри та надавала мені відповіді що кінотеатр ЗАГРЕБ залишається у власності громади міста і нема намірів його руйнувати.

Тільки з 2017 року почали казати правду і влада Кличко почала розробляти плани по знищенню кінотеатру, щоб побудувати на його місті черговий Торговельно-розважальний центр при цьому навіть не подумали спитати у громади Києва та мешканців Голосіївського району чи потрібен нам той ТРЦ», — обурюється киянин.

Раніше ми писали, що у метрополітені збільшуються інтервали руху поїздів

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: