Ізраїль передав Києву 10 генераторів та 20 теплових гармат

12:10  |  27.10.2022

Ізраїльське місто Ашдод передало Києву 10 генераторів та 20 теплових гармат. Ізраїльська делегація на чолі з заступником мера Ашдода Елі Нахт зустрілась з першим заступником голови КМДА Миколою Поворозником, заступником голови КМДА Валентином Мондриївським та заступником міського голови – секретарем Київської міської ради Володимиром Бондаренком.

Джерело: КМДА

Ізраїльська делегація прибула до Києва на запрошення депутатів Київської міської ради Георгія Зантараї та Андрія Вітренка.

За словами першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Миколи Поворозника, агресор намагається зруйнувати інфраструктурні об’єкти та залишити українців без тепла взимку, зокрема і в Києві.

Як зазначив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко, російсько-українська війна об’єднала світову демократичну спільноту в боротьбі проти московської навали, яка намагається знищити Україну та закріпити кремлівський диктаторський режим у Європі.

«Війна об’єднала всіх, і разом ми протистоїмо окупантам. Сьогодні Київ отримав 10 генераторів та 20 теплових гармат від ізраїльського міста Ашдод. Гуманітарна допомога для України приходить не лише на рівні держав, а й міжмуніципальному рівні. В умовах війни підтримка наших іноземних колег є необхідною та дуже своєчасною. Ми сильні та об’єднані навколо спільної мети – української перемоги», – наголосив заступник міського голови – секретар Київської міської ради.

Володимир Бондаренко додав, що також під час зустрічі було обговорено питання реабілітації військових і дітей в ізраїльських клініках, в тому числі безоплатне протезування кінцівок, а також надання консультацій від ізраїльських лікарів у питанні відновленні фізичного та ментального здоров’я жертв війни.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: