Хабар у 20 тисяч доларів: на Київщини викрили сільського голову та його підлеглих у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди

11:43  |  28.06.2023
Хабар у 20 тисяч доларів: на Київщини викрили сільського голову та його підлеглих у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди

Фото: kv.npu.gov.ua

Службові особи однієї із сільських рад Фастівського району вимагали від забудовника неправомірну вигоду.

Джерело: Поліція Київщини

Сільського голову, начальника відділу земельних ресурсів, інспектора з благоустрою однієї із сільських рад Київщини правоохоронці затримали під час одержання хабаря у розмірі 20 тисяч доларів за затвердження детального плану території та зміну цільового призначення земельної ділянки. Для передачі коштів та документів вони залучили посередника.

Також поліцейські задокументували факт одержання хабаря у сумі 2500 тисячі доларів за присвоєння поштових адрес 5 збудованим таунхаузам.

 Викрили злочинну діяльність працівники поліції Київщини за оперативного супроводу ГУ СБУ у м. Києві та Київській області.  

Слідчі, за процесуальним керівництвом Київської обласної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за фактами вимагання та одержання неправомірної вигоди [ч. 5 ст. 27, ч. 3,4 ст. 368 ККУ].

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: