Голосуй за зміни на київських локаціях

10:17  |  10.06.2021
PR

Приєднуйся до Лесі Нікітюк і glo™ та трансформуй локації-урбазаври на краще. На правах реклами.

Буває, гуляєш центром міста, заходиш за поворот, а там — наче лігво якогось монстра: брудні хащі, де присісти перепочити нема де. Та й не хочеться, адже навіть знаходитися в таких локаціях некомфортно. Ніякі монстри в таких місцях, звісно ж, не живуть, але вони самі по собі — справжні урбаністичні чудовиська. Урбазаври!

Як же вполювати урбазаврів і змінити своє місто на краще? Приєднатися до урбаністичної кампанії «Місто VS Урбазаври» за підтримки бренда glo™! Надихнувшись теорією маленьких справ і бажанням створити комфортне та сучасне урбаністичне середовище в українських містах, бренд glo™ вирішив розпочати полювання на Урбазаврів, щоб перетворити їх на круті артпростори та затишні зони відпочинку. Такі локальні зміни — тактичний урбанізм — надихають і дають поштовх глобальним трансформаціям. А ще вони можуть бути кайфовими і веселими — і брнед glo™ готовий це показати!

https://youtu.be/JKxKi6GQC7s

Бренд зібрав потужну команду для трансформації міських просторів, яку очолила BIG HERO Леся Нікітюк — найзавзятіша українка, готова задати жару урбаністичним монстрам.

“Урбазаври реально задовбали! Люди хочуть жити в комфортному, сучасному середовищі, мати місце для відпочинку і розваг, зелені парки і класні вулиці. І ми маємо шанс змінити те, що не подобається: разом обрати три локації та задати тренд на трансформацію міст. Хочеш змін — вполюй Урбазаврів разом із нами!”

Кампанія пройде у трьох містах України: Києві, Харкові та Одесі. Партнер проєкту, ГО «Міські реформи» допоміг визначити три найголовніших Урбазаври в кожному з трьох міст проведення кампанії, щоб ми могли об’єднатися та подолати цих монстрів. Очолюють команди полювання CITY HEROES — по три крутих інфлуенсери на місто, які розповідатимуть про хід подій і зміни локацій на краще.

Які місця можна трансформувати в Києві і на яких CITY HEROES підписатися?

1.Покинута арка на Рейтарській — Брудозавр. Команду полювання на цього урбазавра очолила  креаторка візуального контенту, інфлуенсерка, дизайнерка одягу Ольга Чубата.

Оля Чубата

Оля Чубата

«Арка на Рейтарській — це, на перший погляд, просто занедбане і не дуже доглянуте місце, яке, здавалося б, вже нічого не врятує. Але ви бачили, яким може стати це місце? Ми з вами разом можемо зробити так, щоб ще одна локація улюбленого Києва стала знову красивою!»

2.Узбережжя річки Либідь — Водозавр. На нього полює авторка проєкту «Шукай!» Юлія Бевзенко

Юлія Бевзенко

Юлія Бевзенко

«Я проводжу екскурсії по центру міста, але є і багато інших цікавих місць в Києві, які часто не так гарно реконструйовані. Саме тому я і обрала локацію, якій критично необхідне оновлення. Києву необхідна культурна децентралізація».

3.Локація під Гаванським мостом — Мостозавр, на якого веде полювання засновниця блогу TheGorod Світлана Гривківська

Світлана Гривківська

Світлана Гривківська

«Я люблю багато місць у місті, але особливі почуття маю до набережної біля Арт-причалу, місця швартування кораблів. Ця локація для мене особливо романтична, там я зустрічала світанки і проводжала заходи. Мені б дуже хотілося, щоб саме це місце трансформувалося і стало ще красивішим, щоб більше людей туди приїжджало помилуватися цими чудовими краєвидами річки».

Як і де голосувати?

Все просто — зайти на сайт Urban Transformation і обрати там одного з трьох столичних Урбазаврів.

Підвищити шанси на зміну локації можна за допомогою голосування в Instagram. Для цього треба знати Stories з використанням маски обраного Урбазавра і тегнути сторінку @urbasaurus.

Голосувати за одного Урбазавра можна раз в день. У фіналі результати с сайту та Instagram будуть підсумовані, щоб обрати головну ціль для трансформації.  Докладніше про правила читай на сайті кампанії.

Для бренда glo™ кампанія «Місто VS Урбазаври» — це поєднання значущої мети і фану, з яким будь-яка справа стає приємнішою та навіть ефективнішою. Цей підхід вже знайшов великий відгук серед українців. Низка ЗМІ приєдналися до полювання на Урбазаврів як медіа- та інформаційні партнери.

Проєкт триватиме не менше трьох місяців, тож частіше заходь на сайт та підписуйся на сторінку @urbasaurus в Instagram, щоб не пропустити відкриття і круті трансформації локацій.

Долучайся до першої урбаністичної кампанії бренда glo™: вполюй Урбазавра та трансформуй Київ!

glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: