Дві невдалі спроби пограбування за день: у Києві затримали чоловіка

12:03  |  01.02.2024
Дві невдалі спроби пограбування за день: у Києві затримали чоловіка

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Столичні поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють у серії розбійних нападів на кредитні установи у Святошинському районі. Молодик вимагав кошти у працівників, погрожуючи ножем.

Джерело: Поліція Києва

У січні 2024 року правоохоронці Святошинського управління отримали повідомлення про спробу пограбування фірми з видачі кредитів. На місце події відправили слідчо-оперативну групу, кінологів та криміналістів.

Працівники установи розповіли, що до них завітав невідомий, який погрожуючи ножем, вимагав віддати йому гроші. Після того, як співробітниця офісу натиснула «тривожну» кнопку, грабіжник утік.

Коли правоохоронці документували обставини злочину, надійшла інформація про схожий напад за іншою адресою. У другій кредитній установі теж встигли викликати охорону, чим налякали крадія.

На підставі зібраних доказів поліцейські з’ясували, що до обох розбійних нападів причетний 34-річний киянин.

Слідчі встановили, де він переховується. Підозрюваного затримали за кілька годин на території Київської області. У чоловіка вилучили ймовірне знаряддя злочину — ніж.

Фігуранту інкримінують розбій, вчинений в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України). У разі доведення вини він може провести за ґратами від 8 до 15 років.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: