«Домашні тварини на робочому місці»: Nestlé відкриває офіс для собак

14:42  |  11.12.2019
«Домашні тварини на робочому місці»: Nestlé відкриває офіс для собак

В українському офісі Nestlé за підтримки бренду Purina розпочалася ініціатива «Домашні тварини на робочому місці» (Pets at Work). Відтепер співробітники можуть що п’ятниці приходити на роботу разом зі своїми домашніми улюбленцями.

Дослідженнями доведено, що присутність домашніх улюбленців в офісах має численні переваги, серед яких: зменшення стресу, підвищення роботоздатності й залученості співробітників, сприяння кращій соціалізації працівників та загальне покращення робочої атмосфери в офісі.

В офісі Nestlé в Україні заздалегідь підготували усіх працівників компанії до змін в офісному житті і трансформували робочий простір під pet-friendly формат.

«Згідно з результатами дослідження британського Університету Лінкольна, люди, які приводять улюбленця на роботу, є на 14% більш задоволеними своїм балансом між особистим і робочим життям, і на 33% більш залучені в робочі процеси. Ми раді інвестувати в створення кращого робочого середовища для наших працівників. І ми сподіваємося, що започаткування такої ініціативи надихне й інші українські компанії на те, щоб дозволяти своїм працівникам приходити в офіс зі своїми улюбленими собаками і проводити більше часу з ними разом», – каже Алессандро Дзанеллі, генеральний директор Nestlé в Україні та Молдові.

Ініціатива «Домашні тварини на робочому місці» запущена в рамках одного з 10 соціальних зобов’язань «Purina в суспільстві», спрямованого на просування переваг присутності улюбленців на робочому місці. На сьогодні проєкт упроваджений в офісах компаній Nestlé Purina в 25 країнах світу. Крім цього, бренд Purina допоміг уже 107 організаціям по всій Європі реалізувати ідею присутності собак в офісі, об’єднавши ці компанії під егідою Альянсу «Домашні тварини на робочому місці». Мета PURINA — залучити до Альянсу не менше 200 компаній до кінця 2020 року. З початку 2020 року стати членами Альянсу зможуть і організації з України.

Як зазначив Ігор Дубовик, директор відділу кормів для тварин Nestlé Purina в Україні та Молдові, для того, щоб трансформація офісів під pet-friendly формат відбувалася максимально легко й швидко, Purina розробила систему з упровадження ініціативи «Домашні тварини на робочому місці», що включає в себе гід для роботодавців і посібник для працівників та готова ділитися досвідом впровадження ініціативи.

«Одна з головних проблем домашніх улюбленців по всьому світу – це синдром розлуки з хазяїном. Тривале знаходження тварин на самоті, поки «їхня людина» на роботі, впливає на них і на емоційному, і на фізіологічному рівні. Тому ініціатива Pets at Work і ґрунтовний підхід до облаштування офісів усім необхідним для тварин є дуже вагомим кроком компанії до того, щоб і люди, і їхні улюбленці були щасливішими», – зазначила Ксенія Олійникова, ветеринарна лікарка, спеціалістка з поведінкової та профілактичної ветеринарії.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: