Для столичних пенсіонерів спростили порядок видачі продуктових наборів

20:00  |  07.10.2022
продукти

Фото ілюстративне

У столиці безкоштовні продуктові набори від Гуманітарного штабу Києва можна тепер отримати за спрощеною процедурою. 

Джерело: заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«У Києві безкоштовні продуктові набори від гуманітарного штабу почали отримувати пенсіонери за віком, особи які є пенсіонерами та досягли 65 річного віку, особи з інвалідністю та особи, які знаходяться на обліку у територіальних центрах соціального обслуговування. Розуміючи, що це одна з найвразливіших верств населення, ми прийняли управлінське рішення на рівні міста про максимальне спрощення процедури отримання допомоги.

Тепер літнім людям не потрібно збирати додаткові довідки і достатньо пред’явити паспорт, пенсійне посвідчення та  ідентифікаційний код для того щоб отримати продуктовий набір від міста. Наразі продуктових наборів достатньо на всіх пунктах видачі столиці», – зауважив Валентин Мондриївський.

Для отримання продуктового набору необхідно оформити заявку в районних центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП) або в управлінні соціального захисту населення (УСЗН). Нагадуємо, що на сьогоднішній день у всіх столичних районах працює 30 пунктів видачі, де продуктові набори крім киян можуть отримати і внутрішньо переміщені особи.

Адреси пунктів видачі:

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: