Для дівчат в Україні запускають онлайн-курс з урбаністики: деталі

18:30  |  07.09.2022
Київ

Освітній проект популяризації STEM-спеціальностей серед дівчат запускає онлайн-курс для українських дівчат з урбаністики.

Джерело: STEM is FEM

Дівчата, хочемо вас потішити новою освітньою можливістю! Ти завжди цікавилась, у чому ж різниця між ампіром та бароко, або між модернізмом та бруталізмом? Чи тобі, наприклад, хотілось створити безпечне міське середовище для своїх близьких? Точно!

Ми впевнені, що ти вже думаєш, як відбудувати зруйновані українські міста Якщо тобі від 15 до 22 років, подавай заявку на освітній онлайн-модуль з урбаністики, який запускає STEM is FEM за підтримки програми «Мріємо та діємо”, — пишуть організатори курсу.

З 2 по 30 вересня включно триває відбірковий конкурс на участь в онлайн-курсі «Урбаністика». Курс доступний для українок віком 15-22 роки. Навчання триватиме 5 місяців. 

Протягом чотирьох місяців 50 учасниць отримають практичні та теоретичні знання з планування та розвитку міських територій. Зокрема, наші дівчата розроблять містобудівні проєкти для зруйнованих українських міст. Згодом журі відбере десять найкращих робіт та відправить на доопрацювання та підготовку для реалізації.

Для того, щоб потрапити на курс, потрібно виконати відбіркове завдання на сайті https://stemisfem.org та чекати результатів відбору.

Дедлайн подачі заявки на участь – 30 вересня.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: