Дабл Лайт ШОУ: Нова хвиля розваг на хвилі Радіо Перець ФМ

10:54  |  10.05.2024
Дабл Лайт ШОУ: Нова хвиля розваг на хвилі Радіо Перець ФМ

У світі, де кожен шукає свіже дихання та веселощі, радіо Перець ФМ пропонує щось абсолютно нове — вечірнє «Дабл Лайт ШОУ». Це не просто радіопередача, а справжнє свято енергії, музики та гумору, що виходить в ефір щоденно, з понеділка по п’ятницю, з 16:00 до 19:00. 

Ведучі програми — два яскравих, енергійних та креативних хлопці: Андрій Лахнов та Міша Соколовський. Обидва вони вже завоювали серця слухачів своїм харизматичним веденням та бездоганним почуттям гумору. 

Андрій Лахнов. Народився і виріс в Івано-Франківську. З дитинства знав, що буде пов’язаний зі сферою медіа, бо полюбляв співати пісні Брітні Спірс у гребінь для волосся, а також не соромився одягати підбори сестри та пародіювати Вєрку Сердючку. Після 7 років роботи у сфері обслуговування та паралельного ведення усіляких заходів, потрапив ведучим лінійного ефіру, а з часом став ведучим вечірнього та ранкового шоу на місцевій радіостанції, де пропрацював 5 років. За цей час провів близько 250 інтервʼю з людьми різних професій: дизайнерами, науковцями, громадськими діячами, підприємцями, політиками та зірками українського шоу-бізнесу. Працює у сфері шоу-бізнесу, як персональний менеджер артистів та в напрямку музичного PR. Полюбляє проводити конкурси краси, музичні фестивалі та масштабні події, такі як День Незалежності та День міста тощо. За гороскопом терези, тому дуже легкий у спілкуванні з іншими. Живе за правилом: “не спробуєш — не дізнаєшся” та “життя одне”.

Міша Соколовський. Народився і виріс у Кропивницькому. Поки всі діти мріяли стати космонавтами він хотів працювати… дресувальником тварин у цирку! Йому в принципі зрозуміла його дитяча пристрасть до цього виду мистецтва, тому що дивлячись на його родину, там без варіантів — як то кажуть цирк на дроті! Саме тому бувши дитиною вдома влаштовував своє шоу, де коти були артистами, а я він дресувальником. Бабусі як глядачі були в захваті! Коти, як ви зрозуміли — не дуже! Дисклеймер: всі коти після таких вистав залишились живі. У 15 років став кандидатом у майстри спорту. З бальних танців. Звучить брутально, правда? Був актором молодіжного театру, а вже у 16 років потрапив на проєкт —  «Фабрика зірок», потім  здобув вищу освіту журналіста, і вже на 3 курсі працював ведучим ранкового шоу. В результаті, зміг поєднати свої таланти та проявити себе, як актор в мюзиклах. Емпатичний, вміє знайти спільну мову майже з будь-ким. Може здатись, що він людина екстраверт, але навпроти дуже любить тишу. Тому, скоріше «комунікабельний інтроверт», або ж одним словом рак за гороскопом, після чого люди зазвичай кажуть «ой, все зрозуміло».

«Дабл Лайт ШОУ» — це не просто про радіо. Це про те, як створити атмосферу свята, яка перенесе вас в інший світ. Кожен день ведучі готують для слухачів унікальні теми, ігри та зіркових гостей. А життєрадісний настрій хлопців в ефірі просто заразливий! Вони вміють підняти настрій кожному, хто слухає їх ефір. 

Попри те, що програма виходить в ефір у вечірній час, вона чудово підійде як для дорослих, так і для молоді. «Дабл Лайт ШОУ» — це чудовий спосіб розслабитися після важкого дня, зарядитися позитивною енергією та зустріти вечір у компанії яскравих та цікавих тем. Тож, якщо ви шукаєте щось нове та веселе, налаштуйтесь на «Дабл Лайт ШОУ» на радіо Перець ФМ.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: