Чому київські дівчата обирають іноземців в Tinder

12:14  |  29.10.2019
Негр и блондинка

Tinder — один з найпопулярніших застосунків для знайомств онлайн. Раніше важко було уявити, як це виявляти свою симпатію до когось, просто свайпнувши. Але в часи fast fashion, fast food, нічого дивного не вбачається в швидких знайомствах.

Знайомства в Tinder 

Психологічні статті, що іноді трапляються у твоїй стрічці новин, закликають тебе знайти баланс між роботою і особистим життям? Але погодься, його важко віднайти між роботою, дедлайнами, йогою і домашніми справами, банально не вистачає часу на пошук нових знайомст. І вечір п’ятниці ти все частіше проводиш за піцою та ноутом.

А ще й тиск, який відчувають молоді люди близько 25 років, коли суспільство очікує від тебе, чогось серйозного, хоча б мінімальної реалізованості, міцних стосунків, а це краще шлюбу, спроможності матеріально себе забезпечувати. Але які серйозні стосунки, якщо ти навіть в собі ще не розібралася/розібрався, хто ти і чого ти справді прагнеш від життя?

Як в мінімум одному пункті Tinder може допомогти, є шанс знайти близьку людину, якщо ти знаєш, кого шукаєш, або можна просто знайти людей з якими буде добре і весело. Tinder або подібні застосунки дуже зручні, можна шукати когось просто вдома, в ліжку і в піжамі, а ще краще, що нікуди не потрібно довго їхати, адже можна знайти людину, яка територіально поруч.

У Tinder зареєстровано більше чоловіків, ніж дівчат, тому для других відкриваються більші можливості для урізноманітнення пошуків. Більше шансів отримати метчі з чоловіками, а це означає більше шансів натрапити на “того самого”, яким би він для тебе не був.

Читайте также: ТОП-8 сайтов знакомств: где найти серьезные отношения и секс в Киеве

Українські дівчата віддають перевагу іноземцям

Негр и блондинка

Останнім часом багато українських дівчат віддають перевагу іноземцям, ніж своїм співвітчизникам, крім того, гуляючи містом, якщо ви помічали, ймовірність зустріти такі пари кардинально зросла за останні роки. Як на мене, то роль Tinder і подібних застосунків у такій ситуації  є очевидною.

Що приваблює жінок та дівчат у чоловіках з інших країн? Чому українки все частіше обирають іноземців та, що корисного з цього виходить?

Даша, 20 років

Спілкуюсь з іноземцями, бо вони часто шукають просто компанію на вечір, щоб весело провести час, а з українцями варто бути обережними, більшість з них одружені і просто шукають коханок на постійну основу. Але це зрозуміло, бо попит формує пропозицію, а дівчат, які шукають собі спонсора, там вистачає. Також спілкуюсь з іноземцями, щоб підтягнути свій рівень англійського.

Марія, 29 років

Напевно, всі мої неймовірні романи в Tinder були з іноземцями. Я не знаю, чому так відбувається, але вони більше, як мені здається, зважають на бажання жінок, ніж українські чоловіки. Іноземці адекватніше реагують на повідомлення, що в мене нема настрою чи часу, і не відповідають на це, щось типу “часіки тікають”.

Оксана, 31 рік

Іноземці видаються більш зацікавленими, ніж українські чоловіки, частіше пишуть першими та можуть невимушено підтримувати діалог. А ще вони більш відкритіші, не так прив’язані до свого соціального статусу, наприклад, банкір з Цюриха, шеф-кухар з Марселю, програміст з Амстердаму однаково мило спілкуються та виявляють непідробний інтерес до моєї скромної персони.

Украинская девушка

Марина, 24

Я взагалі рідко з ким зустрічалась в реальному житті, мені просто подобається проводити час, переписуючись з кимось, іноді це справді рятує від самотності вечорами і без ніяких зобов’язань. А з іноземцями цікаво, тому що часто це взагалі інший світ для мене, інша культура, традиції, тому можна обговорити культурні відмінності, звичаї, просто якісь цікаві та маловідомі факти про країни та міста. Наприклад, чи знали ви, що до 2012 року у Франції юридично жінкам було заборонено носити штани? А Туреччина одна з перших країн, у яких жінкам надали право голосу?

Юля, 25 років

Я ходила на побачення з іноземцями всього декілька разів, але досвід позитивний. Чоловіки писали мені першими, та й взагалі іноземці частіше пишуть першими, а ще майже відразу запрошують на каву. Особливо, якщо хлопець приїхав по роботі всього на декілька днів. А ще, вони іноді знають такі цікаві місця в Києві, про які я, навіть, не чула.

Оля, 27 років

Я не шукаю в Tinder стосунків, просто цікаве спілкування зі сподіванням весело провести час.  Я знайомлюсь з іноземцями перш за все, щоб практикувати розмовну англійську, а ще користують застосунком, коли їду в Європу. Це класний шанс подивитись на місто, як місцевий житель. Я ще не готова залишатись у когось вдома, тому вся ця штука з  каучсьорфінгом не для мене, а от зустрітись ввечері і побродити вулицями незнайомого мені міста дуже романтично, якщо навіть без сексуального підтексту.

Читайте также: Топ-10 мест, которые вам стоит увидеть в Киеве

Кіра, 21

Я взагалі приїхала в Київ на навчання з невеличкого містечка, у батьків грошей, щоб мене забезпечувати не вистачало, а  моєї стипендії вистачало хіба що на проїзний метро+автобус, жіночі штучки, які потрібні кожного місяця і на 2-3 скромних заходи в АТБ.

Перший курс я майже нікуди не ходила, тільки в універ і рідко на вписки до одногрупників. Зі мною навчаються діти доволі забезпечених батьків, дівчата постійно хизувались місцями в які ходили, новими модними барами та дорогими ресторанами. Звичайно, мені теж захотілось чогось подібного, і я подумала, що можна з кимось познайомитись, щоб хоч кудись вибиратись.

Вирішила скачати Tinder, в перший же день в мене було 10 метчей, а за декілька днів перша зустріч. Але тут на мене чекало розчарування, бо замість затишного закладу, ми находили мінімум 10 кіл навколо парку, тому коли в мене вже почало віднімати ноги. Ну, в принципі, я сама винна, бо чого можна було чекати від студента? Тому я вирішила більше не помилятись і почала знайомитись тільки з іноземцями ( по ЗНО у мене було 195 балів, так що це не викликало труднощів).

Це міф, що вони не платять за дівчат, на першому побаченні, як мінімум, за рахунок сплачував чоловік,  до того ж  вони водять в цікаві місця. Разом ми, навіть, відвідали декілька виставок і кінофестивалів, і весь час було про що побалакати та що обговорити. Зараз через роботу і навчання в мене майже нема часу на знайомства, але раз на декілька місяців я ще заходжу в Tinder у пошуках когось цікавого.

Анжела Возняк

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: