Чоловіку, який влаштував стрілянину посеред вулиці у Голосіївському районі Києва повідомили про підозру

13:42  |  04.09.2024
Чоловіку, який влаштував стрілянину посеред вулиці у Голосіївському районі Києва повідомили про підозру

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Між двома чоловіками відбувся конфлікт через припарковане авто одного з них. Надалі між учасниками виникла бійка, у ході якої водій транспортного засобу із зареєстрованої зброї травматичної дії здійснив декілька пострілів у бік опонента. 

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

Днями близько 19:10 до правоохоронців надійшло повідомлення про стрільбу на прибудинковій території в одному зі столичних житлових комплексів у Голосіївському районі.

Поліцейські встановили, що двоє чоловіків посварилися через припарковане авто одного з них. Між ними виникла бійка, у ході якої водій транспортного засобу із зареєстрованої зброї травматичної дії здійснив декілька пострілів у бік опонента.

У результаті стрілянини місцевий мешканець 1975 року народження, отримав тілесні ушкодження грудей, живота та правої кінцівки та був госпіталізований у лікарню.

Стрілка, місцевого мешканця, 1993 року народження, поліцейські затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі, за процесуального керівництва Голосіївської окружної прокуратури повідомили йому про підозру за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Вирішується питання про обрання порушнику запобіжного заходу.

Відповідно до санкції статті, за вчинене підозрюваному загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: